top of page

Kāpēc es aicināju NEBALSOT par  KPV LV “seju” un MP kandidātu  Aldi Gobzemu ?


Šā gada janvārī, kad mēs ar deputātu Artusu Kaimiņu , “uz viena viļņa” cīnījāmies par “oligarhu PIK “ tēmām un Artuss, tai skaitā, pelnīja sev disciplinārlietas, nosaukdams komisijas locekļus nepareizajos vārdos, deputātam pietuvinātais advokāts Gobzems savā fb publiskoja sirdi plosošu ierakstu “oligarha” šlesera aizstāvībai. Ieraksta saturs bija par to,kāpēc tiek nepamatoti kritizēts tik ģeniāls biznesmenis un cienījams cilvēks kā šļesers, kurš pie tam daudzbērnu tēvs un tmldz. KPV LV MP kandidāts Gobzems ar šo ierakstu nepārprotami pauda atbalstu un simpātijas vienam no oligarhu PIK galvenajiem varoņiem. Ieraksts bija publisks. To redzēja daudzi. Neilgi pēc publicēšanas , tas tika dzēsts.


Pāris mēnešus vēlāk,apmēram martā, advokāts Gobzems paziņo par kandidēšanu 13.Saeimā un piesaka sevi kā KPV LV MP kandidātu.


Vēl vēlāk,maija mēnesī, pēc mna Bunkusa slepkavības , Gobzems sāk runāt,ka pats neesot “labais puisis” un esot gatavs lustrācijai un nosaukt uzvārdus.


Atzīšos, uz īsu brīdi es pat noticēju, ka Gobzems ir gatavs lustrēties un atklāt noziegumus, kuros, iespējams, pats ir piedalījies.


Nesagaidīju nedz uzvārdus, nedz lustrāciju...


Visu vasaru ,kā tādam aunu baram, advokāts savam elektrorātam demonstrēja tīri ciešamā nlp tehnikā balstītas (skatīt ,kas ir nlp šeit-https://lv.wikipedia.org/wiki/Neirolingvistisk%C4%81_programm%C4%93%C5%A1ana ) fb tiešraides video , kuros tomēr atrauties no sava video attēla un ieskatīties acīs saviem vēlētājiem tā arī neuzdrošinājās.


Jau iepriekš, pirms man tika liegta ieeja fb, tiku runājusi par kliedzošām pretrunām MP kandidāta tiešraides video paustajos tekstos. Piemēram, reiz MP kandidāts skaidri savam elektrorātam klāstīja ,ka : 1) deputātu kompensācjas ir jāatceļ ( skatīt video - https://www.youtube.com/watch?v=KG9EI9N8nmQ&feature=youtu.be&t=1040 ) , bet 2) paralēli jāpalielina deputātu algas ( skatīt video- https://www.youtube.com/watch?v=KG9EI9N8nmQ&feature=youtu.be&t=1089 ) un, 3) sociālos pabalstus gan nevarēs palielināt – (skat. video- https://www.youtube.com/watch?v=KG9EI9N8nmQ&feature=youtu.be&t=1734 )


Proti, elektrorātam , kurš pametis savu Dzimteni maksātspējas problēmu dēļ, KPV LV MP kandidāts tiešā tekstā stāsta , ka pašam vien ar savām problēmām būs jātiek galā, bet deputātu algas gan palielināsim un jūs tikai, galvenais, ievēliet mani...

Kāda citā video šis klāstīja,ka būdams Saeimā sakārtošot ,ka visas civillietas tiks nodotas advokātu ziņā, proti, turpmāk cilvēkiem būs jāmaksā advokātiem, ja vēlēsies pierādīt savu taisnību civillietā tiesā.

Vēlākajos , septembra mēneša video, kuros garāmejot iemetu aci, MP kandidāts jau savam vēlētājam klāstīja ,ka vispār neko nevarot solīt ,bet viss būs labi un “mēs atgūsim Valsti”, ja vien vēlētājs pratīsies šo ievēlēt Saeimā.


Būtu smieklīgi, ja vien nebūtu tik nežēlīgi un skaudri. Mūsu cilvēki ir svešumā un izmisumā un GRIB ticēt kādam,kurš spēj atgriezt viņiem Dzīvi un Dzimteni. Diemžēl, šis KĀDS ,izrādās, ir kārtējais afērists, kuram jātiek Saeimā, lai realizētu savas shēmas un savtīgos plānus.

Nav īsti skaidrs, vai MP kandidāts un KPV LV nesaprot vai tāds nemaz nav viņu uzstādījums-saprast , ka ļaudis masveidā pamet valsti dēļ bezizejas,bēgot no trūcīguma, beztiesiskuma, mna un zti patvaļas! Kā pauž LR Tiesībsargs un statistikas dati, lielākā daļa valsts iedzīvotāju- 60% nespēj nomaksāt rēķinus, apmierināt pamatvajadzības – ēdiens, pajumte, veselības aprūpe. 13.Saeimai ir jāsāk ar sociālās labklājības celšanu! Jānovērš sociālā nevienlīdzība! Deputātiem,algas ir jāsamazina,līdz Tauta sāks atgriezties,ekonomika atgūties un sociālā situācija normalizēties . Bet šī doma KPVLV MP kandidātam ir tikpat nesaprotama "raķešzinātne",kā,piemēram, algu nodokļu aprēķins...

Mans viedoklis, balstīts empīriskos novērojumos, pauž ,ka -mūsu Valsts politiskā kultūra ir tik jauna un neattīstījusies, ka vēl joprojām partiju līderi ir blēži,kuriem vajag varu savtīgam mērķim,piemēram,lai izvairītos no nn soda,mantiskam labumam un tamlīdzīgi. Un , lai panāktu ievēlēšanu varā,viņiem ir nepieciešams nevainojams fons,tāpēc ik pa laikam partijās pie teikšanas tiek laisti arī godīgi,gudri,drosmīgi biedri. Par tiem arī jābalso!

Populārakie raksti
Jaunakie raksti
Arhīvs
Meklēt pēc Tagiem
bottom of page