top of page

Novēlējums KPV.LV

Aptuveni pirms 4 mēnešiem,kad no Partijas Kam pieder Valsts? izstājās tās četri valdes locekļi, es paudu šādu viedokli:

Tai brīdī es biju gatava būt vidutājs,miertiesnesis un darīt visu ,lai strīdinieki salabtu.

Tai brīdī es nebiju neviena pusē.Bija vēlme saglābt Partiju,to spēku,ar kādu Partija KPV.LV pieteica sevi Latvijas politiskajā pīļu dīķī.


Manu izlīguma piedāvājumu neviena no pusēm nepieņēma.Pieaugušiem cilvēkiem pašiem par saviem lēmumiem jāuzņemas atbildība. Pa šo laiku katra no pusēm izdarīja savus secinājumus,no kuriem ir atkarīga Partijas nākotne. Artuss izlēma,lai viss ir kā ir un varbūt izdosies.... savukārt, šķeltnieki pieņēma lēmumu nepieļaut,viņuprāt,blēdīgam politiķim, turpināt uzsākto slideno kursu...


Tie,kuri atrodas manu soctīklu radarā,zinās,ka kopš pašiem pirmsākumiem esmu aizstāvējusi Artusu un KPV.LV . Šobrīd,visi, kuri ir manos soc.tīklu kontaktos ,zina manu nostāju un rupjības vai ķengas par Artusu vai KPV.LV manā klātbūtnē netiek atklāti paustas. Es aizstāvēju Artusu, jo redzēju viņa pārgalvībā ,trakumā un bezbailībā SPĒKU,kas spēj izsist ķeblīti daudziem korumpantiem un noraut jumtu sapuvušajam Saeimas namam...

JO VALSTIJ VAJAG SVAIGU GAISU,SVAIGUS SPĒKUS UN ENERĢIJU.

Artusa rakstura īpatnības aptver šādu kopumu-SVAIGAS SMADZENES, SPĒKS UN ENERĢIJA.


Ikviens,kurš apbružājies biznesā vai vadījis lielākus kolektīvus,zinās,ka pats sarežģītākais uzdevums jebkurā procesā ir cilvēku vadīšana.Vadīt kosmosa kuģi ir sīkums pret to,kas ir jāizdara,lai to samontētu.Ir jāorganizē,jāmotivē,jāvada cilvēki,kuri kosmosa kuģi sastellēs ar pareizajām detaļām un pareizajām skrūvēm. Viens pats vadītājs,lai cik talantīgs būtu,ir absolūta nulle,bez uzticamiem,gudriem,godprātīgiem,talantīgiem darbiniekiem,kuri viņam tic ,paļaujas un seko idejām.


Katrā dzīves attīstības līmenī mēs saskaramies ar pārbaudījumiem,kurus izturot kļūstam gudrāki,viedāki,stiprāki.Neizturot,krītam atpakaļ,lai sāktu un mēģinātu no jauna. Visbiežāk šie pārbaudījumi saistīti ar VARU,NAUDU,UZTICĪBU. Ja neesi gatavs pārbaudījumiem, neesi gatavs iet tālāk. Tev vēl ir jāmācās. Dzīves skola.


Es gribu ticēt ,ka KPV.LV ir pamodinājis lielu daļu sabiedrības,kuri iepriekš slīga bezcerībā un nolemtībā.

Gribu ticēt,ka nākamajās vēlēšanās netiks ievēlēts neviens, kurš savu deputāta mandātu pērk ar viltu un maldiem.

Gribu ticēt,ka lustrācijas un sabiedrības pašattīrīšanās process ir sācies līdz ar KPV.LV dzimšanu.


KPV.LV nav nedz viena cilvēka projekts,nedz vienas kompānijas smilšu kaste. Tāpēc ikvienam KPV.LV biedram vai domubiedram ir absolūti godīgi, nesavtīgi un nesaudzīgi jāpalīdz Partijai turpināties ar tiem ideāliem ,kādiem tā tika dibināta.

Ikvienam valdes loceklim,kurš pieļāvis kļūdas,tās ir jāatzīst.Vispirms pašam.Un ir jāatkāpjas.Pašam.Un jādod sava vieta valdē godprātīgākam, gudrākam,piemērotākam kandidātam.


Cienījamie Partijas KPV.LV valde,jūs KATRS personīgi esat atbildīgs kā veidosies Partijas un Latvijas nākotne. Vai Partiju vadīs lemberg-šķēles-šleser-āboltiņas-zaķa-grigules veidīgie vai arī Partija būs jaunas,godprātīgas,nacionālas un inovatīvas politikas un prātu caurstrāvota.

Nepieviliet savus partijas biedrus un nesačakarējiet to labo enerģiju,ar kuru Partija Kam pieder Valsts? tika dibināta!


Теги:

Populārakie raksti
Jaunakie raksti
Arhīvs
Meklēt pēc Tagiem
bottom of page