top of page

Pieprasījums 12.Saeimas deputātiem un ministriem iesniegt 12.Saeimas sasaukuma laikā,valsts labā,pad

2015.gada 17.decembrī iesniedzām iesniegumu 12.Saeimas priekšsēdētājai Inārai Mūrnieces kundzei pievienojot pavadvēstulē sekojošu lūgumu:

E-pasta pavadvēstule 12.Saeimas priekšsēdētājai Inārai Mūrnieces kundzei.

Nosūtīta 2015.gada 17.decembrī

no e-pasta: ProBonoPublico.Latvia@gmail.com

uz epastu: Inara.Murniece@saeima.lv

Labrīt, augsti godātā Saeimas priekšsēdētājas kundze!

Vēršos pie Jums biedrības "ProBonoPublico.Latvia" vārdā lūgt Jūs, izmantojot savas Saeimas priekšsēdētājas tiesības un pilnvaras, darīt zināmu visiem 12.Saeimas deputātiem un ministriem iesniegt mums, kā tautas un vēlētāju pārstāvjiem, gada laikā ,Valsts labā ,padarīto darbu apkopojumu.(lūdzu skatīt pielikumā edokumentu)

Informācija nepieciešama ,lai pārliecinātos un gūtu apstiprinājumu par 12.Saeimas deputātu un ministru čaklumu, nesavtību un rīcībspēju vēlētāju vārdā strādāt mūsu Valsts labā.

Esam lūguši deputātus un ministrus padarīto darbu apkopojumu nosūtīt uz mūsu e-pastu vai publiskot līdz 2016.gada 15.janvārim.

Vienlaicīgi,vēlu Jums un Jūsu ģimenei skaistus un jaukus Ziemassvētkus un Veiksmēm bagātu Jauno 2016.gadu! Lai nākamajā gadā Miers virs Zemes un Cilvēkiem labs Prāts!

Patiesā cieņā-

Biedrības ProBonoPublico.Latvia

valde

2015.gada 16.decembrī esam iesnieguši 12.Saeimas deputātiem un ministriem oficiālu pieprasījumu iesniegt 12.Saeimas sasaukuma laikā ,valsts labā,padarīto darbu apkopojumu. Oficiālo Pieprasījuma dokumentu skatīt šeit

Pieprasījuma saturs ir šāds:

LR SATVERSMES preambulā ir noteikts:

“Latvijas tauta izcīnīja savu valsti Brīvības cīņās. Brīvi vēlētā Satversmes sapulcē tā nostiprināja valsts iekārtu un nolēma sev Satversmi.”

LR SATVERSMES 2.pants nosaka:

“Latvijas valsts suverēnā vara pieder Latvijas tautai.”

LR SATVERSMES 104.pants nosaka:

“Ikvienam ir tiesības likumā paredzētajā veidā vērsties valsts un pašvaldību iestādēs ar iesniegumiem un saņemt atbildi pēc būtības. Ikvienam ir tiesības saņemt atbildi latviešu valodā.”

Nevalstiskā organizācija ,biedrība ProBonoPublico.Latvia lūdz 12.Saeimas deputātus un ministrus,iesniegt 12.Saeimas sasaukuma laikā,valsts labā padarīto darbu apkopojumu,publiskot to un/vai nosūtīt informāciju uz biedrības e-pastu ProBonoPublico.Latvia@gmail.com.

Biedrība “ProBonoPublico.Latvia” iegūto informāciju apkopos un veidos,papildinās jau esošās Saeimas deputātu reputāciju datu bāzes.Iegūtā, apkopotā informācija būs publiski pieejama interneta vidē visiem interesentiem un Latvijas Republikas pilsoņiem.

Lūdzam 12.Saeimas deputātus un ministrus informāciju sniegt līdz 2016.gada 15.janvārim.

Populārakie raksti
Jaunakie raksti
Arhīvs
Meklēt pēc Tagiem
bottom of page